Nilan ventilationsanlæg

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Innovative ventilationsanlæg med stor succes

Nilan har siden grundlæggelsen i 1974 stået for solid kvalitet og energieffektive løsninger. Nilan er blandt Europas største producenter af ventilationsanlæg og varmepumper, og har en række gode løsninger, hvis du er interesseret i at optimere indeklimaet og samtidig spare på miljøet. Vi anbefaler Nilans ventilationsanlæg, da vi har mange års gode erfaringer med systemerne.

Ring til os i dag for mere info

Har du spørgsmål til ventilation og udsugning, får du hos os fagligt kompetente råd fra eksperter i branchen. Vi finder sammen med dig den bedste løsning til dit behov.

Kruses VVS & Varmeteknik ApS leverer og monterer i hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland, herunder også Gentofte og Gladsaxe. Er det tid til en udskiftning af dit ventilationssystem, står vi også klar til at hjælpe.

Ring til os i dag på 39670475 og få svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Hvorfor vælge VGU 250 til udsugning?

Nilans VGU 250 udsugningssystem sørger både for udsugning af varm, fugtig luft og for opvarmning af brugsvand. Systemet optimerer energien i huset ved at suge varm, fugtig luft ud fra fx badeværelser og køkkener og udnytter så denne luft til at opvarme vand til boligen. VGU 250 kan også kombineres med gasfyr, fjernvarme eller solcelleanlæg, så man skaber et effektivt og optimalt varmesystem. VGU 250 er A-energimærket og har en lang levetid på typisk 20-25 år, hvorefter den er klar til udskiftning.

Prisen på VGU 250 er 31.500 inkl. moms, levering og montering.

Ventilation: Nilan VP 18 og VP 18 Køl Sol EK

Vi tilbyder ventilationssystemerne VP 18 og VP 18 Køl Sol EK. Ved ventilationen trækkes varm og fugtig luft, støvpartikler og lugte ud af boligen. Energien genanvendes til opvarmning af huset og af brugsvand. Man opnår altså et sundere og mere komfortabelt indeklima. VP 18 Køl Sol EK kan ud over at varme boligen op også køle ned. Med kølefunktionen kan man opnå en temperatur indenfor, der er op til 8 grader lavere end udetemperaturen. Med VP 18 Køl Sol EK får du altså alle løsninger i et produkt.

Ring og hør mere på telefon 39670475.

Udskiftning af Nilan VP 18 M1/M2 til Nilan VP 18 uden køl.
Pris kr. 46.800,00 incl. moms.

Udskiftning af Nilan VP 18 EKM1/M2 til Nilan VP 18 EK med køl.
Pris kr. 54.630,00 incl. moms.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme