PÅ UGKIG EFTER VVS EJENDOMSSERVICE I KØBENHAVN OG OMEGN?

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Vedligehold din bygning og dens levetid med ejendomsservice

Kruses VVS & Varmeteknik har mere end 50 års erfaring i ejendomsservice for både boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn. 

Med en ejendomsserviceaftale gennem os får du bl.a.:

Du er altså sikret, at din boligforening får et ejendomstjek løbende, og kan derved undgå de dyre VVS-regninger senere hen.

Få et gratis indledningsmøde - Ring i dag

For længerevarende samarbejde med boligforeninger og erhverv giver vi et gratis og uforpligtende gennemgående indledningsmøde. Vi sørger ligeledes for nøglebokse mv., så vi selv kan låse os ind - nemmere bliver det ikke!

Kontakt os på 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs - Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Både store og små VVS-projekter

Lad os stå for dit VVS-projekt – stort som småt. Vi hjælper bl.a. med renovering af badeværelser eller hvis du står over for at skulle have et helt nyt. Alle vores projekter bliver altid kvalitetssikrede, så du som kunde kan føle dig sikker på det VVS-arbejde, vi udfører for dig.

Mere end 50 års erfaring og familiejet

Vi har eksisteret i mange år, og grundstenen i vores forretning er tilfredse kunder. Vi sørger altid for at lave vores arbejde med den største præcision, og være punktlige – vi overholder aftalte leveringstider og betingelser for arbejdet og processen. Samtidig har vi fokus på, at kunder får lige præcis det resultat, som er ønsket. Derfor står vores medarbejdere altid klar til at rådgive og vejlede omkring, hvilken VVS-løsning, der er den rette til de udfordringer og projekter, som du står over for.

Ring og få et uforpligtende tilbud på telefon 39670475 eller via formularen ovenfor.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme