Viessmann varmepumper

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Kompakte varmepumper

Viessmann leverer konstant forbedrede varmepumper og deres nye Vitocal 222-S er både attraktiv i pris og ydeevne. 

ModelPris
Vitodens 200 w 1,9-13kW med 70/100 l varmtvandsbeholder 34.500,-
Vitodens 200 w 1,9-19kW med 70/100 l varmtvandsbeholder 38.750,-
Vitodens 200 w 3,2-26kW med 70/100 l varmtvandsbeholder 37.900,-
Vitodens 222-F med indbygget 120 l varmtvandsbeholder 31.900,-
Vitodens 100, med 70/100 l varmtvandsbeholder På forespørgsel
Viessmann hybrid løsning På forespørgsel

Ring og hør mere i dag

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS får du en ordentlig, pålidelig service til en konkurrencedygtig pris, som altid inkluderer montering. 

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 39670475.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Nyttig info om Viessmann varmepumper

Det er en kompakt varmepumpe med split-luft-vand funktion og en integreret varmtvandsbeholder med en kapacitet på 210 liter. Fremløbstemperaturen på vandet kan komme helt op på 60 grader, og varmepumpen leverer en konstant varmtvandskomfort. Hele familien kan altså komme i dejligt varmt bad takket være varmenpumpen Vitocal 22-S fra Viessmann.

Miljøvenlig og vedvarende energiproduktion

Fordi en varmepumpe udnytter den energi, der allerede findes i jorden, får du en miljøvenlig varmeløsning til opvarmning af din bolig. Viessmanns varmepumper kan ud over at opvarme vand også opvarme og nedkøle din bolig alt efter årstid og behov. Derudover får du med Vitocal 222-S markedets laveste støjniveau, så du ikke bliver generet af et larmende varmesystem. Vitocal 222-S er udviklet med øje for fremtiden, så du får en vedvarende energiproduktion. Den er kompatibel med solenergi produceret på ejendommen, hvilket lader dig spare endnu mere på elregningen.

Ring på telefon 39670475 for mere info.

Lydsvagt & moderne gasfyr

Med et gasfyr fra Viessmann får du et lydsvagt og moderne varmesystem, der med høj effektivitet og dobbeltudnyttelse af energien er godt for både økonomien og miljøet. Viessmann leverer innovative, smarte gaskedler med touchskærm til nem betjening og et stilrent design. De væghængte kondenserende gaskedler er opvarmer effektivt huse og villaer med en utroligt høj energiudnyttelse og lave driftsomkostninger. Gaskedler fra Viessmann er også selvregulerende og vejrkompenserende, når man tilslutter en sensor til udetemperatur, hvilket giver dig et stabilt og pålideligt varmesystem.

Veissmann Vitodens 100 og 200

Vitodens 100 og 200 er to Viessmann gaskedler, der kan hjælpe dig med at sænke dine varmeomkostninger på en miljørigtig måde. Gasfyrene ligger i energiklasse A og kan omsætte gassen med en effektivitet på hele 98 procent. Vitodens serien er designet med brugervenlighed for øje, og på fyrets 5-tommers display kan du indstille det efter dine præferencer. Desuden kan du, ved hjælp af Vitoconnect 100 (tilkøb), regulere fyret via en app på din smartphone. Dette giver dig en exceptionel brugeroplevelse og muligheden for nemt at justere indeklimaet i dit hus. Vitodens gaskedler er designet til at være meget støjsvage, og ved hjælp af en lavere blæsehastighed udsender de ned til 39 dB.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme